Elektronische beveiliging woningen | Watchguard Security

Beveiligingssysteem op maat
voor elke woning

Beveiliging op maat?

onze beveiligingsadviseur komt langs

Beveiligingssysteem op maat
voor elke woning

Beveiliging op maat?

onze beveiligingsadviseur komt langs

Ook voor particuliere woningen werkt Watchguard Security nooit met standaardpakketten. Iedere woning – variërend van een gewone woning tot een groot domein met luxevilla – verdient een aangepast beveiligingssysteem op maat met een alarmsysteem, mistmachine, camerabewaking en/of branddetectie. Daarom komen wij steeds ter plaatse vooraleer wij op maat een beveiligingssysteem uitwerken.

Altijd een beveiligingssysteem op maat

Wat zijn je persoonlijke behoeftes, verwachtingen en angsten in verband met de beveiliging van je woning? Deze antwoorden vormen voor onze beveiligingsadviseurs de basis voor het uitwerken van een beveiligingssysteem op maat.

Bij deze analyses gaan we bijzonder gedetailleerd te werk. Welke beveiliging is er nodig wanneer je niet thuis bent? Welke beveiliging moeten we voorzien wanneer je ’s nachts slaapt? In welke zones moet je ’s nachts zelf ongestoord kunnen bewegen? Wat verwacht je van de buitenbeveiliging?

Wij werken zowel met de klassieke alarmsystemen, eventueel aangevuld met camerabewaking, als met alarmsystemen die over geïntegreerde cameraverificatie beschikken. Ook de koppeling met een app op je smartphone en het al dan niet aansluiten op een meldkamer behoort tot de talrijke opties.

 

Van vrij eenvoudig tot bijzonder geavanceerd

Onze beveiligingssystemen voor particuliere woningen variëren van vrij eenvoudig tot zeer verregaand. Alles hangt af van de specifieke behoeftes. Naast integratie van camerabewaking met een alarmsysteem behoort ook de koppeling met branddetectie steeds tot de opties.

Soorten beveiliging

Camerabewaking voor je woning

Aanvullend op een alarminstallatie kiezen ook steeds meer particulieren voor camerabewaking. Bewakingscamera’s gebruiken we meestal buiten voor het in beeld brengen van de tuin, toegangsdeuren, toegangspoorten, opritten,… Mits de juiste integratie kunnen bewakingscamera’s voor je woning perfect complementair worden ingezet met je alarminstallatie.

Ook voor particuliere woningen biedt Watchguard Security maatwerk, waarbij we een systeem van bewakingscamera’s uitwerken dat volledig aan jouw specifieke wensen en noden voldoet.

Meer info over camerabewaking in je woning

Alarminstallatie voor je woning

Binnen de brede waaier aan technische mogelijkheden voor bekabelde en draadloze alarminstallaties, zorgt Watchguard Security telkens opnieuw voor een oplossing op maat. Deze klantgerichte aanpak geldt ook voor particuliere woningen. Uitsluitend na een plaatsbezoek door één van onze beveiligingsadviseurs werken wij op maat een alarminstallatie uit.

Als certificeerde beveiligingsfirma werken wij uitsluitend met kwaliteitsmaterialen conform de INCERT-normering.

Meer info over alarminstallatie in je woning

Tal van woningen zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraken

Hoe is het met jouw huis gesteld? Kom het nu te weten! Of vraag meteen een vrijblijvend voorstel.

Vraag vrijblijvend voorstel op maat Vraag gratis veiligheidsscan aan

Meer info nodig? Praat met een van onze experts

+32 (0)3 650 15 25      info@watchguard-security.be