Alarmsysteem op maat | Watchguard Security

Vertrouw op de beveiligingsadviseurs van Watchguard Security voor een alarmsysteem op maat. Volledig volgens jouw wensen én de inbraakgevoeligheid van het gebouw werken wij een bekabelde of draadloze alarminstallatie uit, al dan niet gekoppeld met een meldkamer of een app op je smartphone. Alle opties zijn mogelijk. Een alarminstallatie plaatsen in een bestaand gebouw? Geen nood, onze eigen vakmensen zijn tovenaars in het wegwerken van kabels. Of je kiest voor een draadloze oplossing op batterijen. Dan zijn er helemaal geen kabels meer nodig.

Alarmsystemen voor diverse toepassingen

Alarminstallatie voor je woning

Binnen de brede waaier aan technische mogelijkheden voor bekabelde en draadloze alarminstallaties, zorgt Watchguard Security telkens opnieuw voor een oplossing op maat. Deze klantgerichte aanpak geldt ook voor particuliere woningen. Uitsluitend na een plaatsbezoek door één van onze beveiligingsadviseurs werken wij op maat een alarminstallatie uit.

Als certificeerde beveiligingsfirma werken wij uitsluitend met kwaliteitsmaterialen conform de INCERT-normering.

Meer info over alarminstallatie in je woning

Alarminstallatie voor je winkel

Er bestaan talrijke mogelijke alarminstallaties – met bijhorende aangepaste technologieën – voor het beveiligen van een winkel of retailpand. Watchguard Security heeft alle expertise in huis om binnen de eindeloze waaier aan mogelijkheden het juiste alarmsysteem te selecteren met de optimale inplanting van detectoren.

Wij werken daarbij een volledig sluitend beveiligingsconcept uit dat helemaal voldoet aan de verzekeringseisen (INCERT).

Meer info over alarminstallatie in je winkel

Alarminstallatie voor je bedrijf

Een adequate alarminstallatie die alle risico’s van een onderneming dekt, vereist maatwerk. Bovendien is het noodzakelijk om de alarminstallatie op een geïntegreerde manier uit te werken met de elektronische toegangscontrole, branddetectie en camerabewaking.

Tal van functionele koppelingen behoren tot de opties. Deze koppelingen zorgen voor eenvoud in het beheer en verhogen het beveiligingsniveau van je onderneming.

Meer info over alarminstallatie in je bedrijf

Werfbeveiliging

Met een combinatie van elektronische beveiligingstechnieken garanderen we een totaaloplossing voor het bewaken van werven. Eén van onze mogelijkheden is een kant-en-klare beveiligingsmast.

Deze mast is zowel uitgerust met bewegingsdetectoren met videoverificatie als met bewakingscamera’s die zowel overdag als ’s nachts filmen. Je kan de mast huren of kopen.

Meer info over werfbeveiliging

Onze projectaanpak

Hoe komt jouw alarmsysteem op maat tot stand?

 

Lees alles over onze projectaanpak die steeds start met een plaatsbezoek door onze beveiligingsadviseur.