Camerabewaking op maat voor je bedrijf of privé | Watchguard Security

Camerabewaking bestaat in talrijke gedaantes en vormen. Komen de bewakingscamera’s bij je thuis, op kantoor, in een winkel of op een bedrijfssite? Wil je binnen en/of buiten filmen? Wat is het doel van de camerabewaking? Wil je inbrekers afschrikken? Moet je ongenode gasten effectief kunnen identificeren? Of wil vooral vandalisme voorkomen? Al deze parameters bepalen het aangewezen concept voor camerabewaking in jouw specifieke situatie. Wij installeren uitsluitend digitale IP-camera’s met een hoge resolutie.

Bij je thuis, op kantoor of in je winkel

Het ideale systeem voor camerabewaking? Dat is 100% maatwerk, waarbij alles begint bij een behoefteanalyse.

Voor camerabewaking bij je thuis, op kantoor of in je winkel werken wij met een digitale recorder. Dit toestel bewaart en verwerkt de beelden van de verbonden binnen- en buitencamera’s.

De recorder vormt samen met de camera’s een gesloten netwerk. Via een beveiligde internetkoppeling kan je online op afstand de beelden opvragen en bekijken met je tablet of smartphone.

 

In bedrijfsomgevingen en op industriële sites

In bedrijfsomgevingen en op industriële sites kunnen bewakingscamera’s meerdere functies invullen. Daarom is het zeer belangrijk om vooraf de verwachtingen helder te krijgen.

  • Moeten de camera’s een overzichtsbeeld geven of zich zeer specifiek ergens op richten?
  • Wil je mensen op de camerabeelden ook herkennen en identificeren?
  • Ga je permanent monitoren of dienen de beelden vooral voor de controle achteraf?
  • Is perimetrische bewaking mogelijk met thermische camera’s in combinatie met videoanalyse?
  • Heb je dag/nacht of thermische camera’s nodig?
  • Wil je snel beroep doen op intelligente videoanalyse bij alarmmeldingen of het snel opzoeken van beelden?
  • Of wat dacht je van een camera als marketinginstrument om de verkoop in je zaak te stimuleren?

Al deze behoeftes bepalen de aangewezen cameratypes, de positionering van de camera’s, de nodige pixeldensiteit,… Bij de uitwerking van het cameranetwerk houden we rekening met de belichting op elke locatie, de beoogde beeldkwaliteit en de bewegingssnelheid van het te filmen object. Voor elke vraag bieden we een oplossing op maat.

Wij maken gebruik van bulletcamera’s (ideaal voor buiten), discrete domecamera’s en boxcamera’s. Onze domemodellen kunnen zowel 180° als 360°-camera’s bevatten.

Afhankelijk van de vereiste bandbreedte voor de inkomende beelden, voorzien we voor de verwerking een recorder of server, geplaatst binnen een datanetwerk dat we specifiek opzetten voor je camerabewaking.

Ook een koppeling met je alarmsysteem behoort tot de opties. Wanneer een detector een inbraakpoging vaststelt, stellen de aangeduide camera’s zich met een preset beweging scherp op deze zone.

Een pictogram camerabewaking bestellen?

Camerabewaking voor diverse toepassingen

Camerabewaking voor je woning

Aanvullend op een alarminstallatie kiezen ook steeds meer particulieren voor camerabewaking. Bewakingscamera’s gebruiken we meestal buiten voor het in beeld brengen van de tuin, toegangsdeuren, toegangspoorten, opritten,… Mits de juiste integratie kunnen bewakingscamera’s voor je woning perfect complementair worden ingezet met je alarminstallatie.

Ook voor particuliere woningen biedt Watchguard Security maatwerk, waarbij we een systeem van bewakingscamera’s uitwerken dat volledig aan jouw specifieke wensen en noden voldoet.

Meer info over camerabewaking in je woning

Camerabewaking voor je winkel

Camerabewaking vormt een onmisbaar onderdeel van de beveiliging van je winkel. Camerabewaking is zowel nodig voor het beveiligen van je producten tijdens de openingsuren, als voor het beveiligen van je winkelpand en je buitenterrein na sluitingstijd.

Hedendaagse systemen voor camerabewaking bieden veel meer mogelijkheden dan uitsluitend beveiliging.

Meer info over camerabewaking in winkels

Camerabewaking voor je bedrijf

Al enige tijd behoort camerabewaking tot de noodzakelijke beveiligingscomponenten van elk bedrijfsgebouw. Dankzij de juiste onderlinge integratie vormt camerabewaking de perfecte combinatie met een alarminstallatie.

Op maat van de specifieke risico’s en noden van elke onderneming, ontwikkelt en plaatst Watchguard Security camerasystemen op maat.

Meer info over camerabewaking in bedrijven

Werfbeveiliging

Met een combinatie van elektronische beveiligingstechnieken garanderen we een totaaloplossing voor het bewaken van werven. Eén van onze mogelijkheden is een kant-en-klare beveiligingsmast.

Deze mast is zowel uitgerust met bewegingsdetectoren met videoverificatie als met bewakingscamera’s die zowel overdag als ’s nachts filmen. Je kan de mast huren of kopen.

Meer info over werfbeveiliging

Oplossingen op maat voor werfbewaking

Ook voor het bewaken van werven hebben wij gepaste oplossingen in huis.
Ontdek hier onze mogelijkheden voor werfbewaking.