Duvel Moortgat - Watchguard Security

Duvel Moortgat

Duvel Moortgat

NAAM KLANT: Duvel Moortgat

Locatie:  Puurs

Periode realisaties:  

Risicobeheersing en veiligheid

Brouwerij Duvel Moortgat uit Breendonk startte in 1923 de productie van Duvel met slechts enkele kratten. Vandaag genieten letterlijk wereldwijd (in meer dan 60 landen) talloze bierliefhebbers van Duvel. Duvel is een natuurlijk bier dat nog steeds met diep respect voor de originele receptuur en rijpingsperiodes wordt gebrouwen.

Continuïteit

Belangrijk voor Duvel Moorgat is de beveiliging van het productieproces en de continuïteit van de levering van kwalitatieve bieren te kunnen garanderen.

Vanzelfsprekend speelt het beschermen van de belangen van Duvel Moortgat hier een doorslaggevende rol.

De inbraakbeveiligingsinstallatie dient het risico te verminderen of beheersbaar te houden en de veiligheid te vergroten.

  • vanwege de vele aanpassingen aan de bestaande gebouwen / vervanging van bestaande gebouwen en nieuwbouw dient het een doordacht inbraakdetectiesysteem te zijn dat modulair uitbreid baar is.
  • het inbraakdetectiesysteem dient vanzelfsprekend zeer betrouwbaar te zijn en betrouwbaar te zijn geïmplanteerd.
  • de werking van de bestaande delen van de gebouwen dient gegarandeerd te kunnen worden tijdens uitbreidingen en / of aanpassingen.
  • verschillende gebouwen op dezelfde site dienen separaat van elkaar te kunnen worden bediend.
  • het inbraaksysteem dient deugdelijk te signaleren zowel lokaal als via een doormelding naar de meldkamer om ‘tijd’ te kopen en mogelijke schade tot een minimum te beperken.

Ontzorgen

Tijdens een verbouwing of ingrijpende aanpassing van de bestaande gebouwen dient het bestaande inbraakdetectiesysteem te worden geïmplanteerd. De juiste risico’s en juist locaties dienen in het gehele proces van tekening tot ruwbouw en oplevering te worden geïnventariseerd, bijgestuurd en geïmplanteerd.

Service gerichtheid

Het grote pluspunt van Watchguard Security zit in de flexibele, snelle en doordachte inzet. Tevens de continuïteit bij mogelijke calamiteiten en tijdens en noodzakelijke service interventie zijn hierbij doorslaggevend.