Metagenics Belgium - Watchguard Security

Metagenics Belgium

Metagenics Belgium

NAAM KLANT: Metagenics Belgium

Locatie:  Oostende

Periode realisaties:  

Een beveiligingssysteem dat meegroeit met je bedrijf 

Groeien, dat is de droom van elk bedrijf. Metagenics, leverancier en distributeur van voedingssupplementen, maakte die droom in veelvoud waar. Wat begon als een kleinschalige productiesite in Oostende is intussen een succesvol internationaal bedrijf. Voor de uitbouw van haar nieuwe site vroeg Metagenics Belgium ons om een volperformant branddetectie– en inbraaksysteem te voorzien.  

 

Individueel, uniform én geïntegreerd beveiligen 

Metagenics Belgium is een internationale speler op de markt van voedingssupplementen. Zij verdelen van de Benelux tot in de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland. Metagenics is van bij de opstart trouwe klant van Mylle Security, zusterbedrijf van AEV Vochten. Destijds beveiligden we hun site met een standaard inbraak- en branddetectiesysteem. Dat volstond toen prima. Nu was de opdracht heel wat complexer.  

Enerzijds moesten we ervoor zorgen dat de verschillende bedrijven van de groep Metagenics zelfstandig en veilig konden opereren. Anderzijds moesten de sites waar mogelijk uniform kunnen werken. Bestaande veiligheidssystemen dienden we zoveel mogelijk te integreren. Op het eerste zicht misschien tegenstrijdige opdrachten, maar bij AEV Vochten werken we het liefst op die manier: een integrale aanpak, waarbij de ene oplossing de andere in zich draagt. 

Proactief werken op maat van de klant 

Wij houden niet van dubbel werk. Liever steken wij onze energie in het bedenken van innovatieve oplossingen voor onze klanten. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze systemen – van bij de eerste installatie – flexibel kunnen meegroeien met het bedrijf. Want een groeiende onderneming botst op wijzigende veiligheidsvraagstukken. Dat weten wij. In het geval van Metagenics konden wij dan ook probleemloos verder bouwen op de bestaande installaties. 

We doorliepen het hele stappenplan: van een eerste draft kostenraming tot het uiteindelijke ontwerp. Daar gingen heel wat besprekingen aan vooraf. Verzekeringseisen, veiligheidsnormen, kosten, keuringen… Wij vragen dóór tot de klant al zijn wensen heeft geformuleerd. Zo komen wij tot een advies en een concept dat ieders goedkeuring heeft.  

Bewaking op afstand met de nieuwste technieken 

Succesvolle bedrijven willen vooruit. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in hoogperformante beveiligingssystemen op basis van de nieuwste beheerstechnieken. Een systeem zoals dat van Metagenics kan vanop afstand bestuurd. Meldingen komen binnen op smartphone of tablet. Die integreren we in onze meldkamer PraXis. Zo bespaart een bedrijf stevig op recurrente kosten.  

Bewaken wij ook jouw (nieuw) bedrijf? 

 

Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.