Blog - Watchguard Security

BLOG

BLOG

Rookmelders verplicht in alle woningen vanaf 2020

Vanaf 1 januari 2020 worden rookmelders verplicht voor alle woningen in Vlaanderen. Het is spijtig dat een overheid tot dergelijke maatregelen moet overgaan om het aantal dodelijke slachtoffers drastisch verminderen. Wil je er alles over weten en waarom ook jij best rookmelders plaatst lees dit dan hier…

LEES MEER

Hoe kan je het rendement van camerabewaking optimaliseren?

Wanneer je investeert in camerabewaking,

LEES MEER

Is het mogelijk om je camerabewaking met een smartphone op te volgen?

De mogelijkheden om met een smartphone je bewakingscamera’s op te volgen, zijn de laatste jaren fors gestegen. Je kan niet alleen ‘live’ de beelden volgen, maar eveneens gebeurtenissen uit het verleden opvragen.

LEES MEER

Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen van draadloze camerabewaking op WIFI?

je hebt beslist om camera’s te plaatsen maar ga je nu voor een bekabeld systeem of verkies je draadloos. Is dit wel degelijk zonder enige bekabeling? Hoe veilig is dit? en wat is de kwaliteit? Lees het hier…

LEES MEER

Hoe moeten we het optische bereik van een bewakingscamera interpreteren?

In deze blog leggen we het verschil en de samenhang uit tussen het optische bereik van de camera en de resolutie en hoe deze samengaan om een optimaal resultaat te bekomen.

LEES MEER

Camerabewaking kopen

Heb je al lang overwogen om camerabeveiliging te installeren. Wil je dit zelf doen of laten doen. Voor de prijs moet je het alvast niet laten. Wij geven momenteel een superkorting voor een hoge resolutie camerabeveiliging volledig door ons geïnstalleerd en opgeleverd. Bekijk onze folder en bestel nu nog.

LEES MEER
1 2 3 9