Blog - Watchguard Security

BLOG

BLOG

Update Mobile App DMSS van Dahua

Voor de gebruikers van Dahua camerabewaking leggen we hier kort uit wat de wijzigingen zijn voor de nieuwe app. Vermits de huidige iDMSS en gDMSS niet verder ontwikkeld worden is het raadzaam over te schakelen naar de nieuwe DMSS.

LEES MEER

7 tips om je fiets te beschermen tegen diefstal

Gezien het fileprobleem nemen veel van ons meer en meer de fiets om zich te verplaatsen. Veelal een dure e-bike. Niets is vervelender dan te merken dat deze plots verdwenen is. We geven je een aantal tips om dat te helpen voorkomen, lees ze hier.

LEES MEER

Bewakingscamera’s: aangiftetermijn verlengd tot 31 december 2021

bent u vergeten de aangifte van je bewakingscamera’s opnieuw uit te voeren? Geen nood, de registratietermijn voor de aangifte hiervan is verlengd tot 3 december 2021. Lees er hier alles over.

LEES MEER

Mag ik camerabeelden van inbrekers gebruiken als bewijsmateriaal?

Als ik een inbraak of ander misdrijf heb gefilmd mag ik dit dan gewoon op sociale media plaatsen om anderen te waarschuwen? Hoe ga je daar mee om?

LEES MEER

Mag ik met bewakingscamera’s mijn eigen oprit en de straat filmen?

Ik wil voor mijn deur filmen, mag dat? Hoe doe ik dat? Met wat moet ik rekening houden?

LEES MEER

Hoe een CO- of koolmonoxidemelder plaatsen?

CO- of koolmonoxide gas is een kleurloos, geurloos en smaakloos gas dat ontstaat bij een slechte verbranding van fossiele brandstoffen zoals een kachel, haard, gasgeiser, etc… Daarom heb je een goede CO detector nodig maar hoe en waar plaats je die nu, lees het hier

LEES MEER
1 2 3 12