Elektronische beveiliging van bedrijven | Watchguard Security

Partner voor de volledige
beveiliging van bedrijven

Beveiliging op maat?

onze beveiligingsadviseur komt langs

Partner voor de volledige
beveiliging van bedrijven

Beveiliging op maat?

onze beveiligingsadviseur komt langs

Watchguard Security garandeert bedrijven een totaalservice voor alle vormen van elektronische beveiliging: alarminstallaties, camerabeveiliging, toegangscontrole, mistmachines en branddetectie. Wij werken niet met kant-en-klare oplossingen, maar bieden maatwerk met de meest geavanceerde technologieën. Vooral het integreren van verschillende beveiligingsoplossingen – inclusief onderlinge functionele koppelingen – in één beheersplatform vormt onze absolute sterkte.

Aangepaste beveiliging tegen inbraak-, brand- en diefstalrisico’s

Al te vaak zien we dat ondernemers of zaakvoerders veel te weinig stilstaan bij de beveiliging van hun onderneming. Pas wanneer er een incident voorvalt, wordt er actie ondernomen voor de toekomst.

Watchguard Security werkt preventief, zodat we materiële schade en verlies van goederen voorkomen. Wij ontzorgen je volledig en installeren een aangepaste beveiliging tegen inbraak-, diefstal- en brandrisico’s binnen de voorziene budgetten.

Terwijl wij ons ontfermen over de beveiliging van je bedrijfspatrimonium en de veiligheid van je medewerkers, krijg je als ondernemer of zaakvoerder alle ruimte om je te richten op de corebusiness van je bedrijf.

Onze totaalservice voor de beveiliging van bedrijven geldt zowel voor KMO’s als grote ondernemingen met kantoren, logistieke ruimtes en productie.

Onze aanpak voor de beveiliging van bedrijven?

Wij werken steeds vanuit een diepgaande analyse, waarbij we alle risico’s, parameters en behoeftes nauwgezet in kaart brengen. Daarbij kijken we niet alleen naar de situatie van vandaag, maar brengen we meteen ook de beoogde groeiscenario’s in het verhaal.

Deze analyse vormt de basis voor het uitwerken van de nodige geïntegreerde of stand-alone systemen voor inbraakalarm, mistmachines, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole. Deze systemen voldoen niet alleen vandaag aan de verwachtingen, maar kunnen naar de toekomst toe perfect meegroeien.

In de ontwerpfase van een nieuwbouw of bedrijfsuitbreiding werken we nauw samen met de architect en het studiebureau om de elektronische beveiliging te integreren in de bouw of verbouwplannen. Betrek ons zo vroeg mogelijk in het ontwerpproces. Zo profiteer je maximaal van onze expertise in elektronische beveiliging.

Wij richten ons zowel op de vereiste beveiligingssystemen in de bedrijfsgebouwen als in openlucht op het bedrijfsterrein.

Soorten beveiliging

Camerabewaking voor je bedrijf

Al enige tijd behoort camerabewaking tot de noodzakelijke beveiligingscomponenten van elk bedrijfsgebouw. Dankzij de juiste onderlinge integratie vormt camerabewaking de perfecte combinatie met een alarminstallatie.

Op maat van de specifieke risico’s en noden van elke onderneming, ontwikkelt en plaatst Watchguard Security camerasystemen op maat.

Meer info over camerabewaking in bedrijven

Alarminstallatie voor je bedrijf

Een adequate alarminstallatie die alle risico’s van een onderneming dekt, vereist maatwerk. Bovendien is het noodzakelijk om de alarminstallatie op een geïntegreerde manier uit te werken met de elektronische toegangscontrole, branddetectie, camerabewaking en mistgenerator want wat je niet ziet, kan je niet stelen!

Tal van functionele koppelingen behoren tot de opties. Deze koppelingen zorgen voor eenvoud in het beheer en verhogen het beveiligingsniveau van je onderneming.

Meer info over alarminstallatie in je bedrijf

Brandbeveiliging

Met meer dan 25 jaar ervaring en twee eigen brandexperts bieden wij een totaalservice voor brandbeveiliging in industriegebouwen, kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen, hotels,…

Wij werken op maat een systeem voor branddetectie uit zodat je 100% voldoet aan de geldende brandnormeringen voor jouw gebouw. Zowel conventionele als adresseerbare branddetectiesystemen behoren tot de mogelijkheden.

Meer info over brandbeveiliging

Toegangscontrole

Watchguard Security garandeert een totaalservice voor toegangscontrole in winkels, bedrijfsgebouwen, kantoren, … Zelf richten onze technici zich op alle elektronische componenten van de toegangscontrole.

Voor de installatie van slagbomen, poorten, sloten,… werken we samen met vaste partners.

Meer info over toegangscontrole

Integrale gebouwveiligheid

Elke component voor de elektronische beveiliging van een gebouw (alarminstallatie, camerabewaking, toegangscontrole en branddetectie) heeft uiteraard zijn eigen beheersoftware.

Watchguard Security kan steeds ‘slimme’ koppelingen tussen de verschillende systemen programmeren, zodat deze onderling samenwerken.

Meer info over integrale gebouwveiligheid

Tal van bedrijfsgebouwen zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraken

Hoe is het met jouw pand gesteld? Kom het nu te weten! Of vraag meteen een vrijblijvend voorstel.

Vraag vrijblijvend voorstel op maat Vraag gratis veiligheidsscan aan

Meer info nodig? Praat met een van onze experts

+32 (0)3 650 15 25      info@watchguard-security.be