STORO - Watchguard Security

STORO

STORO

NAAM KLANT: STORO

Locatie:  Brecht

Periode realisaties:  

De eerste digitaal aanstuurbare selfstorage in België

Lennert De bruyn, de drijvende kracht achter STORO vertelt: Wij bieden als eerste in België opslagruimte van 1 tot 30m2 die je kan reserveren en beheren via ons online platform. Alles is gedigitaliseerd zodat je ook via je smartphone toegang kan krijgen tot het gebouw en jouw box. Alle opslagunits zijn permanent beveiligd. Momenteel hebben wij twee vestigingen open. Eén in Brecht en één in Mechelen. Wegens de groeiende vraag naar flexibele opslagruimte plannen wij nog andere vestigingen. Onze boxen zijn zowel beschikbaar voor particulieren als voor ondernemingen.

 

Waarom Watchguard Security

Omdat het een onbemande en geautomatiseerde site betreft hebben wij een partner gezocht die ons kon helpen om de beveiliging te bekijken. Na een verkenning en evaluatie van de markt viel onze keus op Watchguard Security. Mede omdat zij actief zijn in het ganse land en hun infrastructuur zo is opgebouwd dat zij zeer snel kunnen interveniëren. Zij denken proactief mee en wisten ons een uitstekend advies te geven en konden dit ook snel en goed omzetten in plannen en uitvoering. Voor ons de beste keuze. Ook wat betreft de coördinatie met de uitvoerende elektricien verliep alles vlekkeloos en heeft Watchguard Security dit perfect aangestuurd en opgevolgd.

 

 

Hoe aangepakt

Na een verkennend gesprek waarin gepeild werd naar onze verwachtingen kwam Watchguard Security met een overtuigend concept waarin wij ons konden vinden.

Zo is de gehele site uitgerust met een inbraak- en automatische branddetectie installatie en camerabewaking. Bij de minste calamiteit wordt dit doorgezonden naar de permanent bemande bewakingscentrale en de nodige actie ondernomen.

We kunnen onze klanten dus geruststellen dat hun spullen in een veilige en permanent gecontroleerde omgeving opgeborgen zijn.

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk hier het interview