HCI - Watchguard Security

HCI

HCI

NAAM KLANT: HCI

Locatie:  Antwerpen

Periode realisaties:  

Nieuw gebouw, nieuwe veiligheidseisen 

Verhuizen is spannend, maar niet altijd een pretje. Dat weet elk bedrijf dat ooit een verhuis heeft meegemaakt. Want het nieuwe gebouw moet weer helemaal opnieuw worden ingericht. Ook op vlak van veiligheid. En in een nieuwe omgeving zijn de eisen vaak strenger dan voorheen. Ook reinigingsspecialist HCI stond voor de verhuis naar een nieuw gebouw. Op een grotere locatie in de haven van Antwerpen, dichtbij hun klanten. Aan ons vroegen zij om het nieuwe gebouw integraal te beveiligen.

 

Veiliger werken dankzij een integrale aanpak 

HCI is actief in de industriële reiniging, afvalverwerking en in het ontladen en beladen van reactoren. De veiligheid van werknemers en van klanten is voor HCI een prioriteit. Dat moet wel, in hun branche.  

Firmabeveiliging is, ook voor ons, nooit een verhaal van enkel maar bakstenen. Voor ons is het eerst en vooral van belang dat werknemers in alle veiligheid en comfort hun werk kunnen doen.  

 Wie een werkomgeving adequaat wil beveiligen, moet dan ook op verschillende fronten werken: 

  • Bewaking en controle van de toegang tot gebouwen  
  • Detecteren van CO en beveiliging tegen brand 

 

Onze werkwijze: eenvoud en automatisering 

Zowel op vlak van toegangscontrole als van brandbeveiliging leggen wij de lat hoog. Ook de installatie van HCI moest voldoen aan de veeleisende InCert en BOSEC normen. Kwaliteit betekent echter niet: een nodeloos ingewikkeld systeem bedenken. Integendeel, in onze projecten proberen wij zo eenvoudig mogelijk te werken. Dat doen we onder meer door verschillende systemen aan elkaar te koppelen. We automatiseren ook zoveel mogelijk processen. Zo minimaliseren we de foutenmarge.  

Voor HCI installeerden wij een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk bewakingsnetwerk (via Paxton en Milestone). Op elk moment kan de klant nu zien wie zich op welke plaats bevindt en wanneer.  

De garageloods hebben we voorzien van een volautomatisch luchtverversings- en CO-detectiesysteem. Van zodra de concentratie van CO toeneemt, start automatisch de verluchting om de luchtkwaliteit weer op een veilig niveau te brengen. 

 

Zorgeloos gebruiksgemak  

Eenvoud, kwaliteit en toezicht: zo kom je tot een optimaal gebruiksgemak. Bij HCI leverden wij een brand- en inbraakinstallatie op maat, conform alle normen. Een veilig gevoel voor de klant en zijn werknemers, zonder bijkomende lasten. 

Benieuwd naar ons voorstel voor jouw project? 

 Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.