Optiek Devloo - Watchguard Security

Optiek Devloo

Optiek Devloo

NAAM KLANT: Optiek Devloo

Locatie:  Oostduinkerke

Periode realisaties:  

Optiekzaak

Vernieuwde handelszaak

Met de overname en hernieuwing van Optiek Devloo kiest de zaakvoerder opnieuw voor Watchguard Security als beveiligingspartner.

Optiekzaken zijn anders dan andere winkels.  Wij werken met producten die makkelijk meegenomen, snel verhandelbaar en bijzonder kostbaar zijn.  Hierdoor volstaat doorgaans niet de standaard beveiliging zoals dat voor veel andere winkels wel kan.

 

Watchguard Security dacht met ons mee

Buiten de  traditionele inbraakbeveiliging en camerabewaking werd  tevens een mistmachine voorzien. Op een paar seconden wordt de winkelruimte gevuld met een ondoorzichtige mist die voorkomt dat de goederen zichtbaar zijn.

We bemoeilijken het om de goederen te ontvreemden waardoor in veel gevallen economische schade beperkt of voorkomen wordt.

 

Beveiliging met oog voor detail

De slogan van Optiek Devloo “Ieder oog is uniek, ieder zicht is maatwerk.” sluit perfect aan bij de visie van Watchguard Security ‘doordacht beveiligd’.

Watchguard Security denkt mee als partner en met een jarenlange ervaring als beveiligingsexpert laten wij alle componenten vlekkeloos samenwerken met oog voor het interieur, esthetiek, gebruikscomfort én de specifieke wensen van de klant.  Voorwaarde en uitdaging was het professioneel wegwerken van alle toegepaste technieken.  Met name de mistmachine was een hele uitdaging maar het resultaat mag er zijn.  Een tevreden klant!

Bekijk hier de video

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.