Integrale gebouwveiligheid overal | Watchguard Security

Je volledige elektronische beveiliging
aansturen via één softwareplatform

Wil je een voorstel op maat?

onze beveiligingsadviseur komt langs

Je volledige elektronische beveiliging
aansturen via één softwareplatform

Wil je een voorstel op maat?

onze beveiligingsadviseur komt langs

Elke component voor de elektronische beveiliging van een gebouw (alarminstallatie, camerabewaking, toegangscontrole en branddetectie) heeft uiteraard zijn eigen beheersoftware. Watchguard Security kan steeds ‘slimme’ koppelingen tussen de verschillende systemen programmeren, zodat deze onderling samenwerken. We kunnen evenwel nog een stapje verder gaan. Door gebruik te maken van overkoepelende beheerssoftware, krijg je op één scherm een totaaloverzicht van de verschillende beveiligingssystemen over alle vestigingen heen. Ook je gebouwbeheersysteem en je software voor de liften kan aan de portal gekoppeld worden. 

Waarom één softwareplatform voor integrale gebouwveiligheid?

De nadelen van verschillende beheersystemen
Wie meerdere vestigingen of gebouwen beheert met verschillende componenten van elektronische beveiliging, zit zonder overkoepelende portaalsoftware met talrijke beheersystemen. Elk type van alarminstallatie, camerabewaking, toegangscontrole, branddetectie maar ook gebouwbeheersysteem, liften,… heeft zijn eigen software.

Als je dan spreekt over meerdere gebouwen en vestigingen, dan moet je werken met een onoverzichtelijk kluwen van beheersoftware. Wanneer er bovendien geautomatiseerde acties vereist zijn – bijvoorbeeld de toegangscontrole koppelen met de alarminstallatie -, moeten er rechtstreeks koppelingen tussen de verschillende soorten beheersoftware gelegd worden. Ook dit kan leiden tot een complex geheel van onderlinge koppelingen.

Vanuit één platform alles opvolgen en aansturen
Wanneer je al deze beheersoftware verbindt met onze overkoepelende portaalsoftware kan je vanuit één softwareplatform alles opvolgen en aansturen. Onze software is hiervoor uitermate geschikt. Zo ondersteunt deze software tal van merken en types van installaties. Vanuit onze software krijg je op plattegrond een overzicht van je volledige elektronische beveiliging. Bovendien laat de software toe om op een overkoepelend niveau koppelingen te programmeren. Als beheerder hoef je niet meer in te loggen op meerdere soorten beheersoftware, je volgt de verschillende vestigingen en alle systemen op vanuit één platform. Watchguard Security beschikt over alle vereiste expertise om de meeste bestaande platformen te integreren in ons overkoepelend softwareplatform, zodat je over één systeem voor integrale gebouwveiligheid beschikt.