Alarminstallatie woningen | Watchguard Security

Binnen de brede waaier aan technische mogelijkheden voor bekabelde en draadloze alarminstallaties, zorgt Watchguard Security telkens opnieuw voor een oplossing op maat. Deze klantgerichte aanpak geldt ook voor particuliere woningen. Uitsluitend na een plaatsbezoek door één van onze beveiligingsadviseurs werken wij op maat een alarminstallatie uit. Als certificeerde beveiligingsfirma werken wij uitsluitend met kwaliteitsmaterialen conform de INCERT-normering.

Watchguard Security werkt nooit met standaardpakketten. Dat geldt ook voor een alarminstallatie in een particuliere woning. Elke woning heeft nood aan een aangepaste beveiliging op maat, aansluitend bij de specifieke wensen en behoeftes van de bewoners.

Met deze individuele aanpak onderscheidt Watchguard Security zich van andere beveiligingsfirma’s. Iedereen heeft andere behoeftes en noden inzake veiligheid. Bovendien is elke woning anders. Standaardoplossingen voldoen daarom zelden tot nooit aan de gestelde verwachtingen.

Ook voor particuliere woningen werken wij steeds met professioneel materiaal. Op die manier ben je 100% verzekerd van de goede werking van je alarminstallatie. Bovendien beschikken wij over alle vereiste certificaties (FOD BZ en INCERT) voor een vakkundige installatie.

Bekabelde en draadloze alarminstallaties

In grote lijnen kan je een onderscheid maken tussen bekabelde en draadloze alarminstallaties. De bekabelde alarminstallaties zijn de eerder traditionele systemen waarbij de alarmcentrale en de detectoren onderling met kabels verbonden zijn. Bij de draadloze alarminstallaties verloopt de communicatie tussen alarmcentrale en detectoren draadloos via een beveiligd netwerk.

Vele van onze alarminstallaties werken met videoverificatie, al dan niet via geïntegreerde camera’s. Wanneer er een alarm wordt getriggerd, ontvang je een korte videoclip. Deze laat toe om de oorzaak van het alarm vast te stellen, vooraleer er bijvoorbeeld politie wordt ingeschakeld. De koppeling met een meldkamer behoort in alle situaties tot de mogelijkheden.

Welk systeem in jouw specifieke situatie aangewezen is, hangt af van onze risicoanalyse en behoeftebespreking. Hiervoor komt één van onze beveiligingsadviseurs persoonlijk langs. Hij bespreekt zeer grondig je verwachtingen en analyseert technisch de situatie. Op basis hiervan werken we een compleet technisch voorstel uit.

Tal van woningen zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraken

Hoe is het met jouw huis gesteld? Kom het nu te weten! Of vraag meteen een vrijblijvend voorstel.

Vraag vrijblijvend voorstel op maat Vraag gratis veiligheidsscan aan

Meer info nodig? Praat met een van onze experts

+32 (0)3 650 15 25      info@watchguard-security.be