Camerabewaking winkels | Watchguard Security

Camerabewaking vormt een onmisbaar onderdeel van de beveiliging van je winkel. Camerabewaking is zowel nodig voor het beveiligen van je producten tijdens de openingsuren, als voor het beveiligen van je winkelpand en je buitenterrein na sluitingstijd. Hedendaagse systemen voor camerabewaking bieden veel meer mogelijkheden dan uitsluitend beveiliging. Watchguard Security werkt voor je winkel op maat het juiste systeem voor camerabewaking uit en biedt tal van mogelijkheden voor extra toepassingen.

Waarom camerabewaking in je winkel?

Een winkel zonder camerabewaking stelt zich bloot aan talrijke risico’s. Klanten met slechte bedoelingen krijgen letterlijk vrij baan om waardevolle producten te stelen of andere schade aan te richten.

Je hebt zonder camerabewaking geen enkele controle over de personen die je winkelpand bezoeken en verlaten. Deze anonimiteit trekt onvermijdelijk bezoekers aan die je liever niet over de vloer krijgt.

Dankzij recente technologische ontwikkelingen en de prijsdalingen op de markt ligt camerabewaking binnen het beveiligingsbudget van vrijwel elke winkel.

Ook voor camerabewaking in winkels garandeert Watchguard Security 100% maatwerk. We zetten de juiste camera’s in voor het bewaken van de kritieke punten, waaronder toegangen, kassa’s, zones met waardevolle producten, parking, laad- en loszones,….

De mogelijkheden gaan zelfs zo ver dat iedere kassaverrichting tot in de kleinste details kan gefilmd worden, gekoppeld aan de effectieve registraties in het kassasysteem.

Door de juiste positionering van bewakingscamera’s voorkom je conflicten en kan je eventuele incidenten snel in kaart brengen. Ook het automatisch samenstellen van een videoclip met beelden van dezelfde persoon afkomstig van verschillende camera’s, behoort perfect tot de mogelijkheden.

Eventuele verdachte gedragingen – een verkeerde looprichting of lang wachten op een bepaalde positie – kunnen na registratie door de bewakingscamera’s aanleiding geven tot een melding. Dankzij de hedendaagse verwerkingssoftware bestaan er tal van mogelijkheden om ‘verdacht’ gedrag automatisch via de camera’s te detecteren, waarna er een melding of andere actie (bijvoorbeeld een licht dat aanspringt) volgt.

Extra mogelijkheden voor marketing en winkelbeleving

Naast diefstal- en inbraakpreventie bieden camera’s tal van extra mogelijkheden voor marketing en het verhogen van de winkelbeleving. Zo leidt een slimme verwerking van de camerabeelden tot een perfecte registratie van de in- en uitgaande winkelbezoekers, het beperken van wachttijden aan de kassa, persoonlijke boodschappen/acties voor bepaalde doelgroepen, automatisch de vulling van winkelrekken opvolgen…. Looppatronen kunnen mooi in beeld worden gebracht. Hoe men beweegt in de winkel, waar mijn lang stilstaat of niet,

Voor het verhogen van de winkelbeleving bieden bewakingscamera’s mogelijkheden tot het brengen van gepersonaliseerde video- en audioboodschappen.

Tal van winkels zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraken

Hoe is het met jouw winkel gesteld? Kom het nu te weten! Of vraag meteen een vrijblijvend voorstel.

Vraag vrijblijvend voorstel op maat Vraag gratis veiligheidsscan aan

Meer info nodig? Praat met een van onze experts

+32 (0)3 650 15 25      info@watchguard-security.be