Alarmsysteem 5 stappen - Watchguard Security

In vijf stappen naar het perfecte
alarmsysteem voor jouw situatie

Wil je een voorstel op maat?

onze beveiligingsadviseur komt langs

In vijf stappen naar het perfecte
alarmsysteem voor jouw situatie

Wil je een voorstel op maat?

onze beveiligingsadviseur komt langs

1

Veiligheidsanalyse door
onze beveiligingsadviseur

Onze door de overheid gecertificeerde veiligheidsadviseur komt op afspraak langs. In eerste instantie luistert hij naar jouw wensen en verwachtingen.

Vervolgens doet hij een uitgebreide rondgang waarbij alle inbraakgevoelige plaatsen in kaart worden gebracht. Tenslotte bespreekt hij je leef- of werkgewoontes.

Tijdens dit plaatsbezoek vergaart onze beveiligingsadviseur op basis van een risicoanalyse alle informatie om een alarminstallatie op maat te kunnen uitwerken. Daarbij maken we een onderscheid tussen bekabelde en draadloze alarminstallaties. Bij eenvoudige alarmsystemen stelt hij ter plaatse een voorstel op.

2

Uitwerken van een
beveiligingsconcept

Elke alarminstallatie wordt volledig op plan uitgetekend. Alle componenten staan duidelijk aangegeven: het codeklavier, plaatsing van de alarmcentrale, de magneet- en bewegingsdetectoren, de binnen- en buitensirene, eventuele rookdetectoren,…

3

Presentatie van
ons voorstel

Aangezien wij zeker willen zijn dat onze offerte correct worden begrepen én dat alle opties duidelijk zijn, presenteren wij altijd persoonlijk ons beveiligingsconcept.

Zo lichten we grondig toe of we een bekabeld, draadloos of combinatiesysteem voorstellen én krijg je alle info over de geselecteerde opties, waaronder aansturing via een online app of koppeling met de meldkamer.

4

Realisatie door eigen
ervaren vakmensen

De volledige installatie en configuratie van je alarmsysteem gebeurt door eigen gecertificeerde vakmensen. Onze teams zijn bijzonder sterk in het visueel wegwerken van de bekabeling via de zolder, kelder, spouwruimtes, gordijnkasten,…

5

Opvolging van je alarminstallatie
via een serviceovereenkomst

Na oplevering van jouw alarmsysteem laten we je uiteraard niet in de kou staan. Onze helpdesk is steeds bereikbaar voor vragen.

Wij werken met serviceovereenkomsten – al dan niet omnium – zodat je bij storingen mag rekenen op een snelle interventie aan uiterst scherpe tarieven. Onze serviceovereenkomsten omvatten ook het wettelijke verplichte preventief jaarlijks onderhoud. Zo is je alarminstallatie steeds in orde.