Alarminstallatie winkels | Watchguard Security

Er bestaan talrijke mogelijke alarminstallaties – met bijhorende aangepaste technologieën – voor het beveiligen van een winkel of retailpand. Watchguard Security heeft alle expertise in huis om binnen de eindeloze waaier aan mogelijkheden het juiste alarmsysteem te selecteren met de optimale inplanting van detectoren. Wij werken daarbij een volledig sluitend beveiligingsconcept uit dat helemaal voldoet aan de verzekeringseisen (INCERT).

Een alarminstallatie op maat van de specifieke behoeftes

Ook voor winkels en retailpanden moet een alarminstallatie volledig aangepast zijn aan de specifieke situatie. Standaardpakketten lossen zelden tot nooit de verwachtingen in.

Wij vertrekken voor onze beveiligingsoplossingen steeds vanuit een grondige analyse waarbij we alle risico’s en specifieke noden gedetailleerd in kaart brengen. Dit vertalen onze beveiligingsadviseurs vervolgens naar een technisch ontwerp van de volledige alarminstallatie.

Een geïntegreerde aanpak

Watchguard Security benadert het beveiligingsvraagstuk van winkels en retailpanden steeds vanuit een geïntegreerde aanpak. Een alarminstallatie staat zelden op zich, maar wordt meestal bekeken in combinatie met camerabewaking.

Draadloos met videoverificatie

De integratiemogelijkheden van alarminstallatie en camerabewaking variëren van twee afzonderlijke systemen tot en met een volledige integratie. Zo is het bijvoorbeeld perfect mogelijk om ook in winkels of retailpanden een draadloze alarminstallatie te installeren met videoverificatie.

Wanneer het alarm getriggerd wordt, zorgen de geïntegreerde camera’s voor een korte videoclip. Deze wordt doorgezonden naar de bewakingscentrale die meteen de gepaste actie onderneemt waardoor de ordediensten snel kunnen ingrijpen.

Bekabeld met volwaardige camerabewaking

Daarnaast hebben we nog de categorie van de bekabelde alarminstallaties in combinatie met volwaardige camerabewaking. De bewakingscamera’s nemen op elk moment beelden op, ook als het alarm niet getriggerd worden. Naast de bekabelde en onbekabelde alarminstallaties, bestaan er ook nog hybride systemen.

Tal van winkels zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraken

Hoe is het met jouw winkel gesteld? Kom het nu te weten! Of vraag meteen een vrijblijvend voorstel.

Vraag vrijblijvend voorstel op maat Vraag gratis veiligheidsscan aan

Meer info nodig? Praat met een van onze experts

+32 (0)3 650 15 25      info@watchguard-security.be