Camerabewaking kopen - Watchguard Security

Camerabewaking kopen

Camerabewaking kopen? Met de zomer die naar zijn einde loopt en de donkere dagen terug in het verschiet wel het moment om er even bij stil te staan.  Misschien is het nu het moment om een keer na te denken.  Met camerabewaking kan jij ontspannen genieten van die mooie momenten van afgelopen zomer.  Veiligheid en comfort verzekert wanneer je thuis of afwezig bent.

 

 

 

 

3 belangrijke redenen om bewakingscamera’s te plaatsen?

Preventie

Door uw camera’s creëert u een afschrikkend effect waardoor mogelijke criminelen elders zullen gaan.  Zij kiezen ervoor om onopgemerkt te kunnen

werken.  Zeker met de donkere maanden in het verschiet neemt het aantal inbraken steeds toe.   Met onze uitzonderlijke actie is het dus nu het moment  en kan je jouw camerabewaking kopen en met een veilig gevoel genieten van de donkere maanden.

Inbraakstatistieken woningen 2018 bron federale politie

 

Bewijs verzamelen

Heeft u toch te maken met inbraak of vandalisme dan geven de camerabeelden een bewijslast en materiaal voor de politiediensten.  Mogelijk helpen deze beelden om de daders snel op te sporen.

Aanvulling van uw inbraakalarmsysteem

camerabeelden op smartpfone

Enkel camerabewaking zal niet voorkomen dat er een inbraak kan plaatsvinden.  Door de samenwerking van de camerabewaking met het inbraakalarmsysteem beschikt jij over een zeer efficiënte beveiliging omdat beide ontradend werken.  Gebeurd er toch een inbraak dan zal het inbraakalarmsysteem de meldkamer verwittigen en de bijbehorende camerabeelden zorgen voor een snelle én efficiënte verificatie waardoor de politiediensten meteen kunnen opgeroepen worden.  Bijkomend beschik jij over beelden die belangrijke informatie kunnen verschaffen bij de opsporing van het misdrijf en de identificatie van de criminelen.

Tevens kan jij ten allen tijde op een eender welk moment en plaats jouw beelden bekijken via je eigen smartphone, tablet of pc, dus niet alleen de veiligheid neemt toe maar ook je comfort.

Ons zomergeschenk voor jou

Promotie camerabewaking kopen

Momenteel hebben wij nog een superpromotie inzake camerabeveiliging lopen.  Ook inzake inbraakbeveiliging hebben wij verschillende systemen.  Al onze systemen zijn steeds inclusief plaatsing.  Wanneer onze technicus klaar is beschikt u over een perfect werkende beveiliging.  Met meer dan 20 jaar ervaring is Watchguard Security de ideale partner voor de beveiliging van uw woning of handelszaak.  Kortom doordacht beveiligd.

Wil je meer weten neem dan nu contact met een de beveiligingsexperten van Watchguard Security

Download hier onze uitzonderlijke actie

 

 

 

Bronnen Federale Politie