Watchguard historie - Watchguard Security

Specialist in elektronische
beveiliging sinds 1990

Wil je een voorstel op maat?

onze beveiligingsadviseur komt langs

Specialist in elektronische
beveiliging sinds 1990

Wil je een voorstel op maat?

onze beveiligingsadviseur komt langs

De geschiedenis van Watchguard Security gaat terug tot in 1990. Wij zijn het resultaat van de fusie tussen AEV Vochten en Mylle Security. Terwijl AEV Vochten in heel België een sterke reputatie opbouwde vanuit de vestiging in Antwerpen, ontwikkelde Mylle Security zich voor elektronische beveiliging tot dé kwaliteitsreferentie in de provincie West-Vlaanderen. Vooraleer in juli 2017 te fuseren tot één onderneming, werkten beide bedrijven sinds 2007 al meerdere jaren achter de schermen nauw samen. Met de naamsverandering van beide ondernemingen naar Watchguard Security kozen we voor één sterk bedrijf dat zich richt op projecten in heel België.

 

Maximale integratie en koppelingen

De technologische evolutie staat nooit stil, ook op vlak van elektronische beveiliging. De afgelopen jaren ontstonden er steeds meer mogelijkheden om beveiligingssystemen slim met elkaar te koppelen.

Via een beveiligde internettoegang kan je eenvoudig je veiligheidssystemen via tablet of smartphone op afstand controleren en beheren. Watchguard Security is volledig mee met deze digitale en online evolutie. Voor elk project analyseren we welke opties voor jouw specifieke situatie aangewezen zijn.

Zo bieden we nu ook de mogelijkheid voor de installatie van een overkoepelende softwareplatform voor integrale gebouwveiligheid. Alle installaties voor inbraakalarm, toegangscontrole, branddetectie, gebouwbeheer, camerabewaking,… worden dan vanuit één online beheersplatform opgevolgd en aangestuurd.

Daarnaast kijken we ook naar de mogelijke inzet van camerabewaking voor marketingdoelstellingen. Op dat vlak bieden nieuwe technologieën heel wat opportuniteiten. Watchguard Security volgt deze niet alleen op de voet, wij willen de absolute pionier zijn en blijven.

 

Alles met eigen vakmensen

De totaalservice die Watchguard Security garandeert, wordt geleverd met eigen vakmensen. Onze gecertificeerde beveiligingsadviseurs luisteren naar jouw behoeftes, analyseren de situatie en tekenen de beveiligingsconcepten technisch uit. Onze technische vakmensen brengen vervolgens alles in de realiteit.