Beveiligingscamera | Watchguard Security

Beveiligingscamera

Een beveiligingscamera laten installeren in je winkel, op kantoor, in je bedrijf of bij je thuis?

Zoek je naar een gespecialiseerde firma voor elektronische beveiliging om een beveiligingscamera te installeren in je winkel, op kantoor, in je bedrijf of bij je thuis? Kies voor de expertise en decennialange ervaring van Watchguard Security. Wij zijn al sinds 1990 actief in heel België en behoren tot de absolute pioniers inzake camerabewaking. Wanneer wij het juiste type beveiligingscamera bepalen, dan werken we uitsluitend met geavanceerde digitale toestellen met hoge resolutie. Daarbij integreren we deze camera in een totaalconcept waarbij ook de digitale opslag van de camerabeelden en de geautomatiseerde verwerking via analysesoftware vervat zitten. Op die manier garandeert je beveiligingscamera een maximale toegevoegde waarde. Meer weten over de installatie van een beveiligingscamera (of een netwerk voor camerabewaking)? Je leest hier alles over onze aanpak.

Welke beveiligingscamera kiezen?

Er bestaan talrijke soorten en types van beveiligingscamera’s, telkens met een verschillende pixeldensiteit. Voor een niet-professional is het daarom onmogelijk om de juiste keuzes te maken. Watchguard Security werkt steeds met een uitgewerkt beveiligingsconcept op maat. Dit betekent dat we de aangewezen camera selecteren binnen een totaalconcept en na een plaatsbezoek.

Tijdens dit plaatsbezoek analyseren we technisch de situatie, maar bespreken we ook gedetailleerd je verwachtingen met betrekking tot de beveiligingscamera. Deze verwachtingen bepalen grotendeels de aangewezen installatie.

Naast de beveiligingscamera zelf hebben we ook oog voor de opslag van de digitale beelden en bepalen we welke verwerkingssoftware geschikt is. Zo bestaan er talrijke mogelijkheden voor geautomatiseerde analyse, waarbij er zelfs automatisch alarmering mogelijk is bij gedetecteerde ‘verdachte situaties’. Ook gezichts(h)erkenning behoort tot de opties van hedendaagse analysesoftware. Alles wordt op maat geconfigureerd.

Waar installeren wij een beveiligingscamera?

Als één van de weinig specialisten inzake elektronische beveiliging zijn wij in heel België actief. Tal van studiebureaus, architecten, aannemers,… beschouwen ons als hun vaste partner voor camerabewaking en andere vormen van elektronische beveiliging (alarminstallaties, toegangscontrole, branddetectie,…).

Wij zijn in 2018 ontstaan uit de fusie van AEV Vochten (Antwerpen) en Mylle Security (West-Vlaanderen). Beide bedrijven hadden de decennia voordien een sterke reputatie opgebouwd als beveiligingsspecialist.

Dankzij ons uitgebreid team van eigen service- en installatietechnici kunnen wij onze klanten overal snel van dienst zijn. Onze mensen beschikken over een volledige technische uitrusting, waardoor ze vanuit hun woonplaats rechtstreeks naar de klanten kunnen vertrekken. Onze technische medewerkers wonen in de regio’s Turnhout, Aalst, Geel, Genk, Mechelen, Leuven, Lier, Hasselt, Sint-Truiden, Gent, Brugge, Sint-Niklaas en Oostende.

Een beveiligingscamera installeren? Maak hier je afspraak met een beveiligingsspecialist van Watchguard Security.